Unioni i Turizmit të Kosovës, në bashkëpunim dhe koordinim me shumë akterë institucional dhe komunitetin e turizmit në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni të Veriut, Mal të Zi dhe Turqi do të organizojë këtë Panair të Turizmit.
Një panair i dedikuar ekskluzivisht për turizëm, tashmë po bëhet realitet.
Me poshte gjeni :
– Planimetrit e sallave
– Aplikacionin për aplikim ne Panairin Ndërkombëtar të Turizmit 2022
Aplikacionin e plotesuar duhet ta dergoni ne e-mail: [email protected] Aplikimi është i hapur deri më 20.04.2022.
Inkurajoheni që të aplikoni sa më herët për shkak se tashmë kan filluar rezervimet e hapësirave dhe interesimi është shumë i madh.