Me rastin e ditës botërore të turizmit 27 shtator 2021, Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) së bashku me Unionin e Turizmit të Kosovës (UTK), komunën e Pejës dhe mbështetur nga UNDP organizuan një aktivitet promovues me qëllim të vënies në pah të vlerave turistike kulturore dhe atraksioneve në regjionin e Pejës.
Së bashku për një turizëm të qëndrueshëm.
Turizmi për të gjithë.