Sot filloi Panairi Ndërkombëtar i Turizmit në EMITT ’22 në Stamboll. Fal punës dhe përkushtimit të UTK, Kosova prezantohet nga 16 tour operator dhe subjekte akomoduese me qëllimin e vetëm që të krijohen mundësi bashkëpunimi me tour operator të ndryshëm nga Turqia dhe vende te tjera botërore.
Ky aktivitet është përkrahur nga Swisscontact, projekti PPSE.