Ndodhet në një fshat të vogël të quajtur Radac në veri të Pejës. Burimi i tij me një ujëvarë të bukur zbret në Drinin e Zi në Shqipëri (Kukes) dhe më pas derdhet në Adriatik. Ju mund të arrini në ujëvarë përmes një shtegu me hije. Ky peizazh i rrethuar me pemë dhe ujëvara është pjesë e Maleve të Nemuna dhe duhet të mbrohet, por tërheqja e tij bën që shumë turistë dhe vendasit ta vizitojnë atë në masë. Afër burimit është Shpella e Radacit. Sipas disa udhëzuesve stalgatitet dhe stalagmitet në këtë shpellë përmbajnë mermer. Mund të vizitohet me një udhëzues në anglisht.​