Shpella Gadime është një tjetër vend i veçantë për tu zbuluar. Ju mund të gjeni ngjyrosje të jashtëzakonshme të mermerit dhe stalagmit dhe stalaktite të kristalizuara që arrijnë 5 metra të larta dhe janë të mbuluara me thumba. Ata janë formuar për miliona vjet, por u zbuluan në vitin 1969. Shpella është e gjatë 1.500 metra, por vetëm një pjesë e saj është e hapur për vizitorët dhe mund të vizitohet në një turne udhërrëfyes. Një turne udhëzues zgjat rreth 30 minuta. Shpella është e hapur çdo ditë nga ora 8:30 paradite deri në 3:30 pasdite