Mundësit për agroturizem në këtë fshat janë  shumë të mëdha sepse shumë fermer të kësaj ane kanë zgjeruar bizneset e tyre blegtorale dhe në të njejtën kohë ofrojnë edhe akomodimin. Mikpritja e tyre dhe ushqimi tradicional po terheq shumë vizitor. Qumështi dhe djathi i dhive dhe deleve janë elementet kryesore të këtij regjioni sepse ky regjion gjindet në Bjeshkët e Nemuna që janë të pasura me bimë ushqyese per blegtorinë.